Back
Eladás

Szőrme derékmelegítő (Vesemelegítő)

9,990Ft Áfával

Törlés
Válasszon egy variáns hogy milyen a szállítási határidő
Cikkszám: 3127 Kategóriák: , Címke:
Leírás

Praktikus és egészségbarát, Relugan® GT-50 technológiával készült báránybőr derékmelegítő (Vesemelegítő).

A derékmelegítő a KANEX műhelyünkből származik. Az anyag minősége mellett fontos szempont számunkra a termék használhatósága. A deréköv széles elasztikus övekkel és tépőzárral van körülvéve, amellyel megfelelő derékbőségűre állítható. A kötővel ellátott alternatív termékekhez képest a deréköv könnyen bekapcsolható és főleg kényelmesen hordható.

A Relugan szőrme jól mosható vízben.

A szőrme deréköv segít önnek, hogy megkönnyebbüljön veseproblémáitól, megfázástól, hátfájdalmaitól, menstruációs fájdalmaitól és pozitívan hat a kiválasztó rendszer gyulladásaira. Megfelelő a megfázás megelőzésére, például nyirkos időben való kint tartózkodásra vagy nehéz körülmények közti munkavégzéshez.

Használhatóságának köszönhetően a derékmelegítő nemcsak otthoni használatra alkalmas, de sportolók vagy kinti munkások is értékelni fogják.

A deréköv alapja a Relugan® bárányszőrme, amelynek jellegzetessége a méz színe. A szőrmét a természetes módon, klór, formaldehid és nehézfémek felhasználása nélkül való elkészítés teszi különlegessé. A természetes módon történő előállításának köszönhetően a derékövet közvetlenül a bőrön is lehet viselni. A gyapjú finom szálai az idegvégződéseket masszírozzák és eltávolítják a szervezetre ártalmas ionokat, amelyek a fáradtság és hátfájás okozói.

A relugan szőrme vízben 30 ° C – on kézzel mosható, szokványos mosóporok segítségével.

Kapható méretek derékbőség szerint: : S 70-90cm, M 90-105cm, L 105-120

További információ
Kapható méretek derékbőség szerint:

S 75-90cm, M 90-105 cm, L 105-120cm