prirodne kecskék 3
Blog

Báránybőr, mint kiegészítő kanapéra

Bárányszőr, mint kiegészítő kanapéra

A bőrkanapék manapság a kedveltek a modern lakberendezésben. Elegáns kiegészítő az otthoni vagy irodai közegben, amely a luxus érzetét kelti. Ezen kívül kényelmesek és az anyag, amelyből gyártják általában cserzett/sima bőr. Azonban a bőr a változó hőmérséklet miatt kényelmetlenséget okozhat. Hogyan lehetséges ez?

Maga a bőr olyan anyag, amelynek ingadozó a hőmérséklete. Ezért előfordul, hogy a felszíne télen hideg, nyáron pedig meleg és légmentes. Egy ilyen kanapén ülni télen kellemetlen a hideg miatt, nyáron pedig sokat izzadunk rajta, ami szintén nem kellemes. Létezik azonban egy tökéletes megoldás, amely minőségi, kényelmes és stílusos is egyben. A megoldás a bárányszőrme.

A bárányszőr ideális kiegészítő a bőrkanapéhoz. Az esztétikus dizájnon kívül még természetes anyag is egyben. Tehát sokkal egészségesebb és funkcionálisabb, mint a többi műanyag termék. A modern belsőépítészet éppen ezért adott utat a természetnek és a természetes anyagoknak. És ami még jobb – a báránygyapjúnak csodás hőszabályozási tulajdonságai vannak! Ez azt jelenti, hogy télen felmelegít, nyáron pedig lehűt. Nincs több probléma a rosszul alkalmazkodó bőrkanapék felületével!

A bárányszőrme egy hosszútávú befektetés, amely megszépíti a szobáját. Alkalmas bőrkanapéra, karosszékre és székre kemény felülettel. Attól függően, hogy milyen alakot vagy színt szeretne választhat, hogy vágott vagy vágatlan bárányszőrmét szeretne. Védi a bútorait és kellemes hangulatot ad az otthonának.

Vélemény, hozzászólás?